höst / vinter 2013

Alla kattungarna flyttade till sina nya familjer i augusti / september. Dom trivs alla hur bra som helst i sina ny hem. Två av dom bor väldigt nära oss vilket är lite extra kul då man kan hälsa på dom lite oftare och följa deras uppväxt. När vi får nya bilder på katterna i kullen så lägger jag ut dom så att alla kan se kullsyskonen och jämföra.

Emil får stanna hos oss då han kommer bra överens med de äldre katterna. Och det ska bli spännande att se hur han kommer bli som vuxen hane.

Vi var även på två utställningar samt klubbmästerskap i år.

Freja är på tur härnäst med sin första kull som är planerad nu under vintern. Hon har träffat en stilig hane i mitten av december. Och nu håller vi tummarna att det har fungerat och att vi kommer se de första tecknen efter nyår.

Efter en del sökandes och funderandes om vilken hane som skulle kunna passa till Freja, så hittade vi en till slut, genom en underbar slump, det kändes som ödet ;-)

 

/bild-6.jpgS*FamiljeLyckans Pepparkaka

Han heter S*FamiljeLyckans Pepparkaka, färgen är e 23 crème tigre. Det blir (om allt går bra) en spännande lejonkull med bara creme utan vit. Dock kan det bli både solid och med olika mönster, som tigre och kankse tabby samt ev spotted.

Freja är non-agouti och bär på tigre och tabby samt ev spotted. Pepparkakan som är tigre bär på non-agouti samt ev tabby.

Vi har även planer för Fiona 2014.

 

22 Dec 2013

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)