Freja

Freja har lurad oss med en skendräktighet, lilla damen har gott upp 700g och blivit riktigt rund! Sen exakt i vecka 7 började hon löpa igen. Nu blev det snabbt ändrade planer, som det kan bli ibland. Freja är nu (1.februari) på parning hos GIC S*Spinn Engine's Gold-X (nt 09 22). Vi får ser om några veckor... Freja har i alla fall byggd upp bra med vikt till en kull.

 

Om allt går bra så bli det kattungar första veckan i April. Mellan S*Torplyktans Freja färg creme och GIC S*Spinn Engine's Gold-X färg amber tabby med vit. Han bär på dilution. Vi vet inte om han bär på non agouti och kan ge omönstrade kattungar. Freja är non agouti och bär på mönsterna tabby och tigre (ev spottet).

Hankattungar kan bli röd eller creme med eller utan vit i mönsterna tabby och tigre (ev spottet eller solid)

Honkattungar kan bli svartskölppadd (svart och röd) eller blåsköldpadd (blå och creme) med eller utan vit i mönster tabby och tigre (ev spottet eller solid).

Alla kattungar kommer bli bärare av anlag till färgen amber och dillution. Samt anlag till mönster tabby och non agouti / solid (omönstrad). Frejas morfars mor var en amber katt så ev kan hon vara bärare av amber och kunna ge ambersköldpadds honkatter (amber med röd eller light amber med creme).

 

2 Feb 2014

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)